Contact  
  CV  
  Dansk  
  English  
  Galleri  
  Home  
  News  
  Portuguese  
  Rejser  

     Per V. Hansen
   PPer V. Hansen Dos Santos
Dansk Talenttræner med UEFA A-Licens   
           


                            

 

 

 UEFA A-Licens

alicens thumb

At have en træneruddannelse er vigtigt og naturligvis åbner en UEFA A-Licens mange døre, også uden for Europa. DBUs træneruddannelse giver en bred viden om fodboldtræning.

Mindst ligeså vigtig er dog erfaring og gode resultater. Per V. Hansen har som spiller og træner, i ind- og udland, oplevet mere end de fleste. Op- og nedture har givet en stærk psyke, der er uvurderlig i det daglige arbejde som fodboldtræner.

Denne kombination af en solid uddannelse, erfaring som spiller og træner, samt den nødvendige succes, er grobund for den populære træningsform og mandskabsbehandling, som Per V. Hansen praktiserer.

 

Per V. Hansens CV

CV

             

 Australien

perth thumb

Australien har betydet meget for Per V. Hansen. Studieturene til Perth Glory og Brisbane Strikers i 90'erne, hos de tidligere landstrænere, Bernd Stange ( DDR & Irak) og Frank Farina ( Australien ), har givet mange ideer til den daglige træning og mandskabsbehandling.

Største fodboldmæssige oplevelse er dog naturligvis at vinde 1. division i Queensland, som spillende Cheftræner for Eastern Suburbs SC i 2000. En succes der altid vil blive husket i den lille Brisbane klub.

Australiens vilde natur har også gjort indtryk. Især dykkerturene til Great Barrier Reef har været uforglemmelige.

            

suncorp thumb Brasilien

romario

Brasilien har været en stor inspiration for Per V. Hansen. Landet med den enorme talentmasse er et paradis for fodboldtrænere og -agenter. Især arbejdet med de mange individualister har været spændende.

 Kampene på Maracana, besøgene hos den tidligere storklub Flamengo og stjernespilleren Zico's fodboldakademi, var store oplevelser.
Arbejdet som leder af talentakademiet Formacao Especifica de Elite i Fortaleza har affødt nye innovative ideer til individuel talentudvikling. 

Udover verdens bedste fodboldspillere, byder Brasilien også på en pragtfuld dagligdag med uovertrufne naturoplevelser, glade mennesker og et fantastisk køkken.          

Maracana thumb

 

  Oceanien

 

Mahina thumb


Oceanien er også en vigtig del af Per V. Hansens liv. Fodboldoplevelserne på Tahiti, Moorea, Cook Islands og Fiji, har været usædvanlige og sjove.

Men det er især naturoplevelserne der står stærkt i hukommelsen, når Oceanien bliver nævnt. Dykning i det sydlige Stillehav er i særklasse.

De varme polynesere, med deres musik og dans, vil altid være glade minder.

Cook Thumb

 

  Rejser

 

Morro thumb


Per V. Hansen har som spiller, træner og eventyrer besøgt mere end 100 klubber, i 54 lande og territorier, fordelt på 6 kontinenter. I sin jagt på eksotiske eventyr har han krydset Atlanten 56 gange, Stillehavet 10 gange og Ækvator 61 gange.

 

copa thumb

 

Per V. Hansens Rejser 

Globus  Europa

 

PV thumb


Europa har budt på mange lærerige ophold hos storklubber i Spanien, England og Italien. Men også oplevelserne fra små serieklubber i Danmark har været med til at skabe træneren og personen Per V. Hansen.

Opholdet hos AC Milan og Arrigo Sacchi i 1990 og besøgene derefter har sat sine tydelige spor, især i det taktiske arbejde.FC Barcelona og Johan Cruyff gav gode ideer til den tekniske træning. Opholdene hos Chelsea, West Ham og Wimbledon har også haft stor indflydelse på Per V. Hansens træningsform.

Hjemme i Danmark er det de succesrige år hos Birkende, Munkebo og Sorø Freja, samt tiden med de talentfulde U-19 hold i Næstved og AC Horsens der bliver husket. 

1      3      4      5      6      7
copyright 2004